Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nehoda jak z komedie. Opilý řidič zdemoloval cizí dvorek, zastavila ho až garáž

Naše téma
Redakce, Hana Kubová | 22.12.2016
Policie ČR
Na první pohled to vypadá jako scéna z komedie. Jenže jde o skutečnou nehodu. Pětadvacetiletý řidič sedl za volant opilý a nakonec skončil ve vratech cizí garáže. Zdemoloval přitom přilehlý dvorek rodinného domu.
Pětadvacetiletý šofér z Červené vody havaroval v úterý 20. prosince po druhé hodině ranní ve Svébohově v Olomouckém kraji. Seznam věcí, které stihl poničit, je obsáhlý.

„Řidič ve voze BMW v obci Svébohov nepřizpůsobil rychlost a vyjel mimo silnici. Prorazil drátěný plot a postupně narazil do vzrostlých okrasných tújí, dřevěné palety se zámkovou dlažbou, odstaveného vozidla Škoda Felicia a vrat garáže," uvedla mluvčí policie Ivana Paroulková.

Nehoda ve Svébohově


Policisté u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, a ta měla pozitivní výsledek 2,2 promile. Další naměřené hodnoty byly jen o něco málo nižší.

Šofér se přiznal, že před jízdou vypil pět dvanáctistupňových piv. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Na jeho BMW byla prozatím vyčíslena škoda padesát tisíc korun, stejně tak na poničené garáži. Majitel škodovky újmu spočítal na čtyřicet tisíc, další škoda ale zůstala na zámkové dlažbě, okrasných tújích i plotě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů