Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nechce se vám tahat obytný přívěs? Tady je řešení

Naše téma
Radek Pecák | 06.08.2018
dalších 18 fotek
HitchHotel | foto: HitchHotel.com
Prakticky za každé vozidlo, které je opatřeno tažným zařízením, lze umístit speciální skládací "chatu".
Cestovat se zapřaženým obytným přívěsem, případně obytným vozem, může být pěkně otravné. Musí se jezdit pomalu, ne všude se dá projet a parkování je doslova za trest. Nyní je tu další možnost, jak pohodlně přespat třeba uprostřed přírody, a přitom si vystačit jen s trošku prodlouženým běžným autem.

Společnost HitchHotel nyní za cenu 3500 dolarů, v přepočtu přibližně 78 000 českých korun, nabízí mobilní ložnici, která poskytne pohodlné místo k přespání dvěma až třem dospělým osobám. Přitom modul, který je vyrobený z hliníku a sklolaminátu, má hmotnost pouze 109 kilogramů. Ve složeném stavu do něj lze umístit až tři jízdní kola.

Rozložit jeho tři moduly a podepřít ho kovovými vzpěrami zabere jen pár desítek minut. Ve standardní výbavě je v současnosti jeden větrací otvor ve střeše a dvě boční okénka. Kromě toho lze uvnitř dobíjet elektroniku prostřednictvím USB portu a dvanáctivoltové zásuvky. V budoucnosti si bude možné objednat i různé typy osvětlení nebo třeba klimatizaci.

Minimální šířka prostorru na spaní je 147 centimetrů. Hitch Hotel by měl vyhovovat i dlouhánům. Vnitřní délka totiž přesahuje 213 centimetrů. 

Více se o této novince dozvíte z popisků pod snímky v naší fotogalerii:
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů