Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Navigace, která se hádá sama se sebou. Clarkson a spol. namluvili pokyny do Waze

Naše téma
Redakce | 29.11.2016
Bývalí moderátoři pořadu Top Gear na podzim dorazí s novou show The Grand Tour. | foto: Amazon
O trojici Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May je v poslední době hodně slyšet - samozřejmě hlavně díky návratu na obrazovky s novou show jménem The Grand Tour, která má za sebou první dva odvysílané díly. Nedávno na sebe oblíbení moderátoři upozornili znovu, trochu netradičním způsobem.
Svoje hlasy totiž Clarkson, Hammond a May poskytli navigaci Waze určené pro chytré telefony. K dispozici zde ale budou pouze do 5. února příštího roku.

I'm losing the will to live pic.twitter.com/PnKCg3AqdZ

— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) 27. září 2016Pokyny (samozřejmě v angličtině) v podání těchto svérázných Angličanů najdete v nastavení aplikace, konkrétně v sekci zvuk. Po jejich stažení vás pak cestou budou provázet všichni tři v různém pořadí.

A může to být zábava, samotní aktéři totiž o navigaci v jejich podání hovoří jako o prvním navigačním systému, "který se hádá sám se sebou".

Přítomnost bývalých moderátorů nejslavnějšího motoristického pořadu na světě v aplikaci Waze však zcela překvapivá není. Už v září totiž Jeremy Clarkson na twitteru naznačil, že se něco podobného chystá.

He has literally gone mad pic.twitter.com/4HnYJgLfJZ

— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) 27. září 2016
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů