Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nad The Grand Tour se stahují mračna. Amazon prý o další série nestojí

Naše téma
Daniel Fuglevič | 12.03.2018
dalších 10 fotek
James May, Jeremy Clarkson a Richard Hammond. | foto: facebook.com
Motoristická show z produkce společnosti Amazon, v níž se po opuštění Top Gearu zabydlela známá trojice moderátorů Clarkson, Hammond a May, by se podle zvěstí už nemusela po nadcházející třetí řadě vrátit.
Ukončení show The Grand Tour po třetí řadě by nemuselo být překvapivým, jelikož Amazon triu moderátorů po jejich odchodu z Top Gearu britské televize BBC nabídl právě tříletou smlouvu v hodnotě několika milionů dolarů.

Podle informací anglického bulvárního plátku The Daily Mail však Amazon opravdu neplánuje The Grand Tour prodloužit do dalších řad a pokračovat ve spolupráci s Clarksonem a spol. Nutno ale podotknout, že spekulace listu Clarkson odmítl na Twitteru slovy o důvěryhodnosti těchto novin.

Podle dostupných informací to vypadá, že ani zábavné opičárny s auty, dotované milionovou produkcí a zaštítěné jmény Clarkson, Hammond a May nezajistila Amazonu vysněná čísla sledovanosti ani silnější zájem o jeho internetovou streamovací službu Prime.

Natáčení třetí a možná poslední řady The Grand Tour by mělo začínat právě v těchto chvílích, nicméně sám Amazon odmítl zvěsti o ukončení série jakkoliv komentovat. Podle informací hned několika zahraničních serverů však tyto řeči vypustil do světa přímo některý ze zaměstnanců Amazonu.

Uvidíme tedy, jak se nakonec situace vyvine. Jeremy Clarkson každopádně již kývl na menší bokovku ve formě moderování britské verze pořadu „Chcete být milionářem?“, která se má na obrazovky televize ITV vrátit u příležitosti 20. výročí této soutěže. Televize ITV plánuje zatím sedm hodinových dílů.

Je také otázkou, jaký dopad by měl konec The Grand Tour na sociální motoristickou síť DriveTribe, jež byla rovněž vytvořena trojicí moderátorů, ale dosud se kdovíjaké slávy nedočkala a její popularita spíše upadá.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů