Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Divoká předváděčka. Muž při zkoušce Mustangu vystrčil prodejce z auta a ujel

Naše téma
Daniel Fuglevič | 04.05.2018
dalších 51 fotek
Ani ne do dvaceti minut byl Harrison zatčen. | foto: Ford/Davidson County Sheriff\'s Office
Případ jako z hollywoodského filmu museli řešit policisté v americké Severní Karolíně. Tamního prodejce Fordů během testovací jízdy vyhodil z vozu „zájemce“ o nový Mustang, který nakonec s americkým sporťákem ujel. Muž přitom u sebe neměl ani řidičák.
Prodejce z dealerství Parkway Ford v městečku Lexington měl opravdový den blbec. Když ho totiž jistý 45letý John Anthony Harrison požádal o testovací jízdu v novém Fordu Mustang, určitě nečekal, že jízdu zakončí pohledem na ujíždějící auto, které mu dotyčný právě ukradl.

Prodejce ke všemu udělal nešťastnou chybu a Harrisona se ani nezeptal, zda má u sebe řidičský průkaz. K ukradení vozu tedy ani dojít nemuselo, protože muž řidičák opravdu neměl. O případu informoval deník The Charlotte Observer.

Harrisonovi se nicméně Mustang asi líbil natolik, že po několika kilometrech testovací jízdy zastavil u krajnice a začal prodejci vyhrožovat smrtí, jestliže z auta nevystoupí. Obchodník ve strachu o svůj život z auta vystoupil a Harrison s novým Mustangem následně zmizel v dáli.

Netrvalo ovšem dlouho a místní police rozběhla po kradeném voze a lupiči za volantem pátrání. Ani ne do dvaceti minut byl Harrison zatčen o 8 kilometrů dál na výpadovce, když se snažil opustit Lexington. Automobilu se při zásahu naštěstí nic nestalo.

Plné znění trestu si Harrison teprve vyslechne u soudu 21. května. Prozatím byl ale obviněn z trestného činu krádeže vozidla, dále vyhrožování, nevhodného chování při komunikaci s policisty a samozřejmě jízdy bez řidičského průkazu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů