Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Morgan připravil speciální edicí svých modelů k 110. výročí založení

Naše téma
Jiří Švamberk | 10.10.2018
dalších 23 fotek
foto: Morgan
Významný milník oslaví už příští rok.
Britský výrobce sportovních automobilů Morgan oznámil, že na příští rok chystá jako oslavu 110 let vzniku značky novou edici stávajících modelů. Do nabídky přidá zdarma mnoho nových výbavových prvků pro všechny nabízené vozy.

Poté, co Morgan ukončil výrobu osmiválcového modelu Plus Eight se tato nabídka dotkne tříkolky 3-Wheeler, modelu 4/4 se šestnáctistovkovým čtyřválcem, Dvoulitrového Plus 4 a Roadsteru se šestiválcovým motorem s objemem 3,7 litru.

Všechny tyto modely dostanou unikátní značení, odkazující na limitovanou edici roku 2019, a také prvků zlepšujících výkony a vzhled. Mezi tyto prvky výbavy se řadí nový nerezový výfuk, kožené úchyty kapoty, kožený sportovní volant Momo a sportovní sedadla čalouněná prémiovou kůží Yarwood.

U čtyřkolových modelů se do nabídky vrátí některé z oblíbených barev karoserie, případně jejich nových odstínů, které společnost za více než sto let použila.

Veškerá tato výbava, čítající 15 položek, vychází na 8 tisíc liber, ovšem jelikož jde o dárek značky Morgan svým klientům, cena ani jednoho z modelů se nemění.

Tříkolka 3-Wheeler dostane černě lakované oblouky proti převrácení, černé tepelné štíty výfuku a kryt motoru v barvě karoserie.  V případě tohoto modelu jsou nové prvky v hodnotě 3 tisíc liber a ani zde se cena nikterak nenavyšuje.

Fotografie modelů, který se tato velkorysá nabídka týká, najdete v naší galerii.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů