Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mladý designér navrhl vlastní model značky Lynk & Co. Vypadá fenomenálně!

Naše téma
Jiří Švamberk | 23.12.2018
dalších 6 fotek
Lynk & Co 0X Concept | foto: archiv
Studie čtyřmístného kupé cílí na mladé lidi s domácími mazlíčky. Tohle se musí vyrábět!
Říká se, že designéři zrají s věkem. Ne vždy to ale je pravdou. Giugiaro nebo Kabaň jsou důkazem, že i velmi mladý člověk může navrhnout úchvatně vypadající automobil. Tuto skutečnost potvrzuje také Tianbo Ma, student pasadenské univerzity Art Center College of Design, který navrhl vlastní studii kupé čínské značky Lynk & Co.

Koncept nese označení 0X Concept a je koncipován jako 2+2 se zadním prostorem vyhrazeným chlupatým miláčkům. Nejnovější trend v Kalifornii totiž ukazuje, že mladí lidé zakládají rodiny až v pozdějším věku, přičemž děti suplují domácí zvířata, nejčastěji psi. Jako dopravní prostředky si pořizují především crossovery.

Podle současného trendu je koncept plně elektrický, se zavazadelníkem vpředu a prostorem pro zvířata vzadu.  

Lynk & Co 0X Concept


Ma se nechal inspirovat věcmi denní potřeby, jako například noži, sluchátky a příbory. Ať už jeho inspirace přišla odkudkoliv, Ma odvedl skvělou práci. Především se nám líbí křídlové dveře a přední část ve tvaru písmene H, která svítí při dobíjení.

Jde sice jen o designové cvičení, ale za nás říkáme, že by HR oddělení značky Lynk & Co měl nadějnému studentovi co nejdříve nabídnout smlouvu!
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů