Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mladík se rozčílil v autosalonu tak moc, že „pokřtil“ auto výkaly. Vlastními

Naše téma
Dominik Valášek | 02.08.2017
Ilustrační obrázek. | foto: Pixabay
U jistého nejmenovaného prodejce aut v americkém Great Falls byl úplně normální den. Příjemnou letní idylku však narušil sedmadvacetiletý mladík, který původně přišel jen vrátit klíče od auta, které někdo ztratil na chodníku před dealerstvím. Jaký to švarný mládenec, říkáte si?
Jen co muž vrátil klíče, dopustil se decentního společenského faux pas a začal se za vrácení nalezeného majetku dožadovat odměny. Na jednu stranu je pravda, že mu mohli v dealerství alespoň uvařit kafe, ale na druhou stranu říci si o odměnu za donesení klíčů z chodníku, to se prostě nedělá. Tak či tak, odměna mu byla zamítnuta.

Teprve v tu chvíli se však z idylického dne stal den na... A to zcela doslova. Mladík totiž začal řádit jako černá ruka a po tom, co praštil pěstí do blatníku jednoho vystaveného vozu a způsobil škodu za 1500 dolarů (v přepočtu asi 33 tisíc orun), potřel toto nešťastné auto svými vlastními výkaly. A ne, neptejte se nás, jak toho dosáhl – z celého incidentu bohužel, tedy vlastně naštěstí neexistuje žádný záznam.

Mladík prostě sáhl do kalhot, popadl kus materiálu a vytvořil smrdutý rychlý pruh, táhnoucí se údajně po délce celého auta.

Eskapáda pokračovala i po příjezdu policie. Té mladý muž potvrdil vše, co na autě spáchal, nicméně tuto svou činnost údajně nepokládal za nelegální. Patrně existuje vesmír, kde je matlání vlastního biologického odpadu po cizích autech normální. Policie muže následně zadržela, posadila do policejního auta, ovšem zase ho odtud rychle vyndala, protože začal mlátit hlavou do okénka.

Ve výsledku tedy chlapíkovi hrozí asi 11 let vězení za všechny možné činy, ovšem nás by víc zajímalo, co to vlastně bylo za individuum. Čicháme v tom kromě exkrementů také nějaké posilňovadlo a tím posilňovadlem nebudou jen čtyři piva z přilehlé hospody. Na takovouhle akci se totiž musí člověk připravit nějakou jinou, o dost výkonnější "dobrotou".
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů