Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi ukáže koncept Ralliart. Jak to bude s Outlanderem pro Evropu?

Naše téma
Radek Pecák | 12.01.2022
další 4 fotky
Mitsubishi Vision Ralliart | foto: Mitsubishi
Automobilka Mitsubishi připravuje svoji strategii pro evropský trh. V Japonsku chce zaujmout také verzemi Ralliart.
Na autosalonu v Tokiu se představí na stánku automobilky Mitsubishi také Concept Ralliart, který ukazuje, jak by mohla vypadat nová generace většího SUV Outlander ve sportovním provedení.

Na vůz se můžete podívat do naší fotogalerie.

Designéři japonské značky na vůz nechali namontovat zcela jiný přední nárazník, na auto se také dostaly mohutnější lemy blatníků, prahové lišty nebo větší maska chladiče. Monstrózně však působí především zadní partie, kde je dokonce brzdové světlo v obdobné pozici, v jaké se nachází na monopostech Formule 1.

Podle tiskového oddělení vůz dostal také výkonnější motor, větší baterii (jde totiž o plug-in hybrid), upravený podvozek a větší brzdy. Více však Mitsubishi hodlá prozradit až po páteční premiéře.

Stále není jasné, zda se model Outlander dostane také na evropský trh. Podle našich informací zodpovědní činitelé čekají na to, jak dopadne finální podoba připravované emisní normy Euro 7. Pak teprve případně připraví verzi pro tento region.

Snad se tak stane ještě letos. Tím pádem by mohl Outlander přijít také do tuzemských autosalonů v průběhu roku 2023.

Ve stejném období také Mitsubishi odhalí nové menší automobily, které připravuje ve spolupráci s aliancí Renault-Nissan a využije se v nich technika například z Renaultu Captur.

Letos zatím v autosalonech s logem ve tvaru tří diamantů zákazníci najdou jen levný malý vůz Space Star, plug-in hybridní Eclipse Cross, případně pick-up L-200.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů