Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi ukázalo modernizované ASX. Oficiálně se představí v Ženevě.

Naše téma
Jiří Švamberk | 12.02.2019
dalších 8 fotek
Nové Mitsubishi ASX (2020) | foto: Mitsubishi
Dynamický design se nese v duchu filozofie Mitsubishi, která je vyjádřením celosvětového sloganu „Drive your Ambition“.
Přestože na první pohled vypadá jako zcela nový model, jde spíše o velmi důkladný facelift. Přední část vozu nového ASX následuje Eclipse Cross a jeho Dynamic Shield. Nové ASX je vůbec poprvé vybaveno LED předními i zadními světly, které celkově přidávají na energičtějším a drsnějším vzhledu.

Evropští zájemci o nové Mitsubishi ASX mají k dispozici pouze 2litrový MIVEC v kombinaci s pětistupňovou manuální převodovkou nebo bezestupňovou (CVT) převodovkou INVECS-III se šestistupňovým režimem sportovního řazení. Jak už je u ASX zvykem, v nabídce bude pohon předních i všech kol.

V interiéru je hlavní změnou zvětšení systému infotainmentu ze 7 na 8 palců. V nejvyšší úrovni výbavy je standardním prvkem navigační systém Tom Tom, který přes připojení k internetu přes chytrý telefon poskytuje dopravní informace v reálném čase.

Nové Mitsubishi ASX (2020)


Zanedlouho bude k dispozici také aplikace využívající informace z tachometru, počítadla kilometrů a výstražných kontrolek, stejně tak, jako další palubní údaje vozu. Aplikace bude např. kontrolovat zbývající palivo a navede řidiče k nejbližší čerpací stanici. Kromě toho bude také nabízet pokyny k optimální údržbě a prohlídkám.

S faceliftem přichází také nová paleta barev, přičemž mezi novinky patří zářivě červená Red Diamond, vitálně oranžová Sunshine Orange a elegantně hnědá Oak Brown.

V galerii si můžete nové ASX detailně prohlédnout.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů