Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi přináší už třetí generaci SUV Outlander

Naše téma
Redakce | 02.10.2012
Mitsubishi Outlander třetí generace | foto: Mitsubishi
Paříž - Upravený Outlander, který přichází v novém designu, staví především na moderních technologiích a principech ochrany životního prostředí, kvality a bezpečnosti.
Kvalitních ekologických parametrů a ekonomiky provozu dosahuje především díky zcela novým motorům, zážehovému 2.0 MIVEC s variabilním časováním ventilů a vznětovému 2.2 DI-D typu common-rail, v kombinaci s dalšími aerodynamickými vlastnostmi, snížením hmotnosti až o 155 kg a implementací technologie ClearTec, dobře známé z modelu ASX.

Motor 2.2 DI-D s vysokým točivým momentem 380 Nm poskytuje vozidlu slušnou dynamiku a přitom dosahuje nejnižší spotřeby ve třídě pouhých 5,3 l/100 km.

Cestování Vám zpříjemní dvouzónová automatická klimatizace, která umožňuje nastavit odděleně teplotu pro řidiče i jeho spolujezdce.

Výrazných změn dosáhlo také uspořádání vnitřního prostoru, který nyní obsahuje 7 plnohodnotných míst a posuvnou druhou řadu sedadel v rozsahu 250 mm.

O bezpečnost cestujících se stará devět airbagů, včetně kolenního airbagu řidiče, bezpečnostní karoserie RISE poskytující ochranu při srážce z jakéhokoli směru nebo stabilizační systém podvozku ASC.

Další novinkou v modelu Outlander je adaptivní tempomat, který kromě toho, že udržuje řidičem přednastavenou konstantní rychlost, dokáže automaticky přizpůsobit rychlost pomaleji jedoucímu vozidlu před vámi.

Výčet bezpečnostních prvků doplňují systém LDW varující před opuštěním jízdního pruhu nebo systém předcházení kolizím FCM, který řidiče včas varuje před blížící se překážkou a v kritickém okamžiku vozidlo automaticky zabrzdí, aby nedošlo ke srážce.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů