Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi představí v Ženevě dva nové koncepty

Naše téma
Redakce | 21.02.2013
Nový koncept Mitsubishi | foto: Mitsubishi
Ženeva – Ve světové přemiéře se na letošním autosalonu Geneva Motor Show přestaví Mitsubishi GR-HEV a Mitsubishi CA-MiEV.
Už od roku 1966, kdy se začala zabývat výzkumem elektromobility, předpokládala společnost Mitsubishi Motors Corporation (MMC), že elektromobily by se jednou mohly stát jejími dlouhodobě klíčovými produkty.

Od okamžiku, kdy Mitsubishi v roce 2009 uvedlo na trh elektromobil i-MiEV a stanovilo si dobrovolný závazek 20% podílu elektromobilů do roku 2020, učinilo v tomto směru další.

Důkazem je zcela nový Outlander v podobě Plug-in hybridu (PHEV) a jeho inovativní duální architektura – vybavena od počátku pro klasický spalovací motor nebo plug-in elektrický pohon.

Mitsubishi Motors jde ve vývoji kupředu a nyní zkoumá celou škálu možných elektrických pohonů – čistě elektrický (EV), hybridní elektrický (HEV), plug-in hybridní elektrický (PHEV).

Výsledek svého snažení naznačí prostřednictvím světové premiéry dvou koncepčních vozů na ženevském autosalonu 2013, které zde budou vystaveny společně s evropskou specifikací Outlandera PHEV.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů