Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mitsubishi láká na nový crossover. Má být „nejlepším autem značky“

Naše téma
Dominik Valášek | 24.01.2017
Upoutávka na nový crossover Mitsubishi. | foto: Mitsubishi
Je to již nějakou dobu, co Mitsubishi u nových aut definitivně přesedlalo na módní crossovery a SUV. Ani nejnovější model, který se představí v březnu v Ženevě, nebude jiný a opět se zařadí do této kategorie.
K dispozici je zatím pouze první obrázek modelu, který naváže na starší koncepty XR-PHEV, XR-PHEV II a eX. Jak boční silueta napovídá, crossover dostane ostře střiženou příď, mírně se svažující střechu a záď s vertikálně postavenými koncovými světly.

Co do velikosti, novinka se v nabídce postaví mezi menší ASX a větší Outlander. Pod kapotou by se mohl objevit nový benzínový čtyřválec s turbodmychadlem, který přinejmenším pro evropský trh doplní i naftové agregáty.

Čtěte také: Subaru láká na nové XV. Máme první fotku a informace

Plnohodnotné představení proběhne během novinářských dnů v Ženevě, tedy 7. března. V Evropě půjde vůz do prodeje ještě letos, v druhé polovině roku.

V tuto chvíli zůstává velkou neznámou název. Hovořilo se o tom, že by Mitsubishi zvolilo „XR" podle starších konceptů, ale to je zatím zcela nepotvrzené. Zatím víme pouze to, že se bude podle slov automobilky jednat o „nejlepší vůz značky Mitsubishi".
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů