Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mercedes oznámil, že nová třída B bude vybavena bezpečnostními systémy třídy S

Naše téma
Jiří Švamberk | 24.09.2018
foto: archiv
Světovou premiéru si odbude na pařížském autosalonu.
Přestože na letošním pařížském autosalonu bude několik významných výrobců chybět, i tak se tato tradiční výstava mlže pochlubit několika světovými premiérami. Jedním z výrobců, který jich představí několik, je Mercedes-Benz.

Počátkem měsíce se ve „městě světel“ bok po boku ukáží ostré A35 AMG, elektrické EQC, GLE, a také nová třída B. Podle tiskové zprávy se nové „béčko“ představí s novými motory, a to jak zážehovými, tak vznětovými, které byly poprvé uvedeny ve třídě A.

Mercedes-Benz třídy B je zástupcem mizející kategorie MPV, u něhož nejsou tak důležité výkony, jako spíše prostornost a praktičnost. Mercedes zatím nezveřejnil žádné konkrétní informace o rozměrech, jen uvedl, že „nabídne daleko větší vnitřní prostor, než jeho předchůdce“.

Nejzajímavější informací je ale zmínka, že nová třída B adoptuje některé ze špičkových aktivních bezpečnostních prvků, které lze najít na palubě vlajkové lodi třídy S. Nicméně žádné detaily prozatím zveřejněny nebyly. Budeme tak muset počkat nejpozději do 2. října, kdy započne další ročník pařížského autosalonu.


Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů