Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

To auto vypadá jako péřová bunda. Mercedes ho totiž navrhl spolu s módní značkou

Naše téma
Daniel Pecák | 23.02.2023
dalších 16 fotek
Project Mondo G spojuje ikonický Mercedes-Benz třídy G a charakteristické designové prvky módní značky s luxusním oblečením Moncler. | foto: Mercedes-Benz
Společnost Mercedes-Benz se spojila s módní značkou Moncler, aby spolu vytvořily umělecké dílo s názvem Project Mondo G. To spojuje ikonický Mercedes-Benz třídy G a charakteristické designové prvky módní značky s luxusním oblečením Moncler.
Dílo s názvem Project Mondo G bylo představeno na přehlídce “The Art of Genius” společnosti Moncler během londýnského týdne módy. Spojením řady G s péřovou bundou Moncler, vznikl sochařský objekt, který je nezaměnitelný a jeho jádrem je funkčnost. Na střeše Projectu Mondo G se nachází obrovský zip, který je odkazem na všestrannost a variabilitu vozidla i bundy.

Vizualizace inscenuje nadpozemskou zimní krajinu inspirovanou hlavními tématy outdoorové odolnosti a neomezených objevování s terénním vozem třídy G a péřovou bundou Moncler. Toto spojení prezentuje schopnost obstát i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Spolupráce otevřela nové obzory a potenciál příležitostí pro další novinky, které se brzy objeví. Britta Seegerová, členka představenstva Mercedes-Benz Group AG odpovědná za marketing a prodej, vyjádřila nadšení ze spolupráce s Moclerem a označila ji za závazek angažovat se v oblasti kultury a společnosti.

Kampaň "Art of Imagination" nabízí pohled na odvážnou a inovativní budoucnost, která může být výsledkem spolupráce mezi módním a automobilovým průmyslem. PROJECT MONDO G je důkazem síly kreativity a představivosti a ukazuje, čeho lze dosáhnout, když se dvě ikonické značky spojí, aby vytvořily něco nového a jedinečného.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů