Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Matt LeBlanc odchází z Top Gearu. Skončí po další sezoně

Naše téma
Daniel Fuglevič | 01.06.2018
dalších 6 fotek
Matt LeBlanc a Stig. | foto: BBC
Motoristická show Top Gear se musí vypořádat s další ztrátou moderátora. Americký herec Matt LeBlanc, který se po boku Chrise Harrise a Roryho Reida objevil v posledních třech řadách obnoveného pořadu jako hlavní moderátor, nyní vcelku nečekaně oznámil, že s Top Gearem končí.
Po vyhození Jeremyho Clarksona v roce 2015 a jedné sezóně s nepopulárním Chrisem Evansem tak musí vedení Top Gearu opět hledat náhradu na post hlavní osobnosti známého pořadu. Zprávy o odchodu LeBlanca přicházejí možná trochu smutně zrovna v době, kdy si znovuzrozený Top Gear opět pomalu nacházel mezi fanoušky své ztracené kouzlo.

LeBlancovo rozhodnutí je nicméně docela pochopitelné. Americký moderátor prohlásil, že natáčení pořadu byla opravdová zábava, ale samotná příprava show se pro něj ukázala jako časově velmi náročná. I díky častému cestování tak zanedbával svou rodinu a přátele více, než bylo únosné.

„Je to nešťastná situace, ale bohužel z těchto důvodů se už nebudu účastnit natáčení pořadu. Navždy budu fanouškem Top Gearu a doufám, že se týmu bude nadále velmi dařit. Díky za skvělou jízdu,“ dodal LeBlanc.

Divákům se však moderátor neztratí z pořadu ihned. Před odchodem ještě dokončí natáčení chystané 26. řady Top Gearu. Určitě se tedy dočkáme i pořádného rozloučení přímo v rámci show.

Zatím není jasné, kdo LeBlanca nahradí. Každopádně má ale britská televize BBC dostatek času, aby nového moderátora pečlivě vybrala.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů