Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mansory si vzalo do parády Mercedes-AMG SL63. Decentní vzhled tentokrát překvapí

Naše téma
Daniel Pecák | 20.03.2023
dalších 5 fotek
Mercedes AMG SL63 Mansory. | foto: Mansory
Společnost Mansory je známá díky velmi výrazným úpravám automobilů. Do parády si bere luxusní a sportovní auta. Ti, kdo očekávají od vzhledu auta něco více, třeba přehnaně navržené karosářské kity nebo křiklavé barvy, se mohou spolehnout, že Mansory splní jejich divoká přání.
Nyní si Mansory vzalo do parády Mercedes-AMG SL63, který však vypadá jako výjimka potvrzující pravidlo. Na první pohled totiž tento upravený Mercedes vypadá umírněně a s vkusně zvoleným designem. Vepředu najdeme přepracovaný nárazník s měděnými akcenty, přičemž třícípou hvězdu automobilky nahradilo logo Mansory.

Karbonem se jako obvykle nešetřilo a prvky uhlíkových vláken najdeme na předním splitteru, krytech bočních zrcátek a na upravených otvorech pro sání vzduchu.

Vzadu je to podobné. Karbon v kombinaci s měděnými odstíny se objevuje na spoileru, difuzoru i na zadním nárazníku. Luxusní kabriolet bude jezdit na 22 palcových kolech v různých provedeních. Černý odstín lakování umocňuje bíle čalouněný interiér.

Upravený AMG SL63 Mansory bude nabízen ve dvou výkonnostních verzích. Dvojitě přeplňovaný 4,0 litrový osmiválec německá firma naladila na 720 respektive 850 koňských sil. Na stokilometrovou rychlost akceleruje za pouhých 3,2 sekundy vyšplhá se na maximální rychlost 332 km/h.

Mansory cenu vozu neuvádí, ale to pro její zákazníky není hlavní faktor, který řeší při pořízení takto vyladěného auta.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů