Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Malý sedan a tolik síly! Mercedes ukázal žluté CLA s výkonem 306 koní

Naše téma
Jan Markovič | 09.04.2019
dalších 30 fotek
Mercedes-AMG CLA 35 | foto: Mercedes-Benz
Auto prošlo dílnou AMG a používá pohon všech kol 4Matic.
Mercedes-Benz chyrlí jednu novinku za druhou. V poslední době hlavně mezi svými nejmenšími modely. Jedním z nich je i CLA, tedy stylově střižený sedan odvozený od Mercedesu třídy A, ale s jinak tvarovanou zádí než A sedan. Vyznáte se v tom ještě?

Inu, tento model teď vyjel s pěkně přiostřenou variantou, jak napovídá název slavné díly v názvu auta. Mercedes-AMG CLA 35 dostal sice „jen“ čtyřválec pod přední kapotu, ale ten je schopný vyrobit výkon 306 koní. Posílá je přitom přes systém 4Matic na všechna čtyři kola. Výsledek? Z nuly na 100 km/h za 4,9 sekundy!

Tahle malá rychlá bestie se představila v bohaté fotogalerii, kterou si můžete prohlédnout u tohoto článku. A hned v nápadném lakování. Kombinace výrazné žluté spolu s černými koly, maskou chladiče a střechou jakoby protahující čelní sklo vozu náramně sluší. Prohlédněte si i kabinu, která vypadá naprosto luxusně a hlavně moderně.

Mercedes-AMG CLA 35 se začne v Evropě samozřejmě prodávat ještě letos. Jeho představení předchází autosalonu v New Yorku, který proběhne příští týden. Pak bychom se měli dozvědět i víc.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů