Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Majitel tohoto Aston Martinu by vám mohl vysvětlit, co znamená „blbej" den

Naše téma
Daniel Fuglevič | 20.04.2018
Aston Martin DBS. | foto: Matt Wright/twitter.com
Dejte si dohromady sdílenou garáž, plechovku bílé barvy, nepozorného řidiče a elegantní Aston Martin zaparkovaný opodál, a výsledkem bude opravdu katastrofální přelakování britského kupé, jež nyní vypadá jako dílo malíře Jacksona Pollocka.
Matt Wright, majitel Aston Martinu DBS v hnědé metalíze, asi nebyl zrovna nadšený, když byl zavolán na místo této kruté nehody.

Podle informací, o které se Brit podělil na Twitteru, měl ve sdílené garáži jiný nepozorný řidič nedopatřením přejet pětilitrovou plechovku bílé barvy, kterou nějaký „nešika“ nechal ležet za svým autem, když z garáže vyjížděl.

V nejlepším případě byste si řekli, že dojde maximálně k převrácení či odsunutí barvy mimo. Bohužel, řidiči se dle všeho povedlo plechovku přejet tak destruktivním způsobem, že vyprskla na Aston Martin stojící vedle a poškodila jeho lak. I když se sami ptáme, jak to bylo vůbec možné.

Více informací ani fotek k této bizarní nehodě bohužel nemáme. Mělo ovšem jít o klasickou interiérovou barvu, takže kdoví, jak obtížné a jestli vůbec bude možné navrátit lak vozu do původního stavu.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů