Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Luxusní Infiniti Q50: S dieselem za 861 tisíc

Naše téma
Redakce | 30.06.2013
dalších 7 fotek
Infiniti Q50. | foto: Infiniti
Praha /FOTOGALERIE/ - Automobilka Infiniti prozradila české ceny svého luxusního sedanu střední třídy. Model Q50 s naftovým čtyřválcem vyjde na 861 160 korun.
Vznětový motor o objemu 2,2 litru z dílny automobilky Mercedes-Benz produkuje výkon 170 koní a bude k dispozici buď s manuální šestistupňovou, nebo automatickou sedmistupňovou převodovkou. Cena Infiniti Q50 s touto pohonnou jednotkou a manuálem začíná na 861 160 Kč.

Základní výbava přitom vypadá docela šlušně. Najdeme v ní komunikační systém Infiniti InTouch se dvěma dotykovými obrazovkami, volič jízdních režimů, systém stop start, zadní kameru, aktivní potlačení hluku, systém řízení trakce, dvouzónovou klimatizaci, 17" kola z lehkých slitin, lak odolný proti poškrábání, multifunkční volant, dělená zadní sedadla s průvlakem na lyže, přehrávání audia přes Bluetooth hands-free a hlasové ovládání.

Druhou motorizaci představuje hybridní ústrojí kombinující benzínový šestiválec o objemu 3,5 litru s elektromotorem. Výkon činí 364 koní a z klidu na stovku vůz zrychlí za  5,3 sekundy. Q50 Hybrid je na českém trhu k dispozici od 1 286 651 Kč. 

Obě pohonné jednotky bude možné pořidit buď s pohonem zadních, nebo všech kol.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů