Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Motorkáři se projížděli zasněženým Krnovem. Vánoční jízda měla překvapivou účast

Naše téma
František Kuba | 28.12.2023
dalších 40 fotek
Tradiční Vánoční vyjížďka motorkářů zasněženým Krnovem na Štědrý den 24. 12. 2023 | foto: Deník/František Kuba
Zkorodovaná Jawa Pionýr z roku 1967. I takový stroj se zúčastnil vánoční vyjížďky Krnovskem. Motorkáři si přáli k Vánocům a pošklebovali se kolegům, kteří kvůli sněhové břečce raději zůstali doma. Cíl vyjížďky byl na krnovském náměstí.
Velká účast překvapila také pořadatele. „Na to, jaké je počasí, se nás sešlo nečekaně hodně. S takovou účastí jsme ani nepočítali. Je to sraz těch, kteří kašlou na překážky a dorazí v jakýchkoliv podmínkách," vyjádřil se Jaroslav Mlček za Krnovský motoklub KMK. Zároveň všechny vyzval k opatrnosti. Motorkáře až na náměstí doprovázela i městská policie. 

Vánoční vyjížďka projela Krnovem:

Největší pozornost budila zkorodovaná Jawa Pionýr z roku 1967, na které osmnáctiletý Vašek Hradil letos dojel z Krnova do Turecka a zpět. Na všechny kolegy motorkáře udělalo dojem, když mladý borec na pincku sám projel Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Turecko, Řecko, Albánii, Černou Horu, Bosnu a Hercegovinu, Chorvatsko a Slovinsko.

Jaroslav Mlček na náměstí přivítal diváky i fanoušky motorek. Vyzval enduráky, kteří umí jezdit po zadním kole, aby kolegům na vlastní nebezpečí něco předvedli. Vyhlásil soutěž o flašku šampaňského a ukázal směrem k autu, kde už byly připraveny samolepky a suvenýry s logem Vánoční vyjížďka.

Na rozloučenou se motorkáři navzájem pozdravili klasickým randálem s vůní spáleného benzínu a rozjeli se do svých domovů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů