Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Koncept Kia SP Signature je předzvěstí nového globálního SUV korejské značky

Naše téma
Jiří Švamberk | 28.03.2019
Kia SP Signature Concept | foto: Kia
Nová studie si právě odbývá svou premiéru na domácím autosalonu v Soulu.
Jestli vám je tohle auto povědomé, pak vás paměť neklame, Je to téměř totožný koncept, který Kia představila loni na výstavě Auto Expo v Indii. Tehdy se koncept jmenoval pouze Kia SP. Největším rozdílem mezi oběma studiemi je fakt, že ta novější je téměř produkčním vozem.


 
Je to patrné především na klikách dveří, které jsou řešeny klasickým způsobem. Kia naše slova potvrzuje tím, že sériový automobil se představí ještě letos, nejspíše na autosalonu v New Yorku, případně na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu.

Kia SP Signature Concept

 
Kia SP Signature je jednu z největších hvězd domácího autosalonu v Soulu a stane se dalším globálně nabízeným modelem dynamické korejské značky. Jen doufejme, že designéři ještě poupraví zadní část s náznaky chromových koncovek výfuku. Takhle pohlednému autu zbytečně škodí.
 
Kromě konceptu SP Signature vystavuje Kia v Soulu také předzvěst příští generace velkého 7místného SUV Mohave, který je v nabídce pouze pro domácí a čínský trh. Ten se ale nejspíše do Evropy nikdy nepodívá a pro USA má Kia model Telluride.

Kia Masterpiece Concept
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů