Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kia začala nabízet LPG program

Naše téma
Redakce | 03.02.2013
Kia Venga v úpravě na LPG | foto: Kia
Praha /FOTOGALERIE/ – Automobilka Kia nabízí nově oficiální přestavbu na LPG pohon včetně plné 7leté záruky. Nabídka platí pro modely cee´d, cee´d SW a Venga s motorizací 1,4 CVVT.
Kia se tak rozhodla vyjít vstříc požadavkům zákazníků na úspornější provoz vozidla. Nově nabízí prostřednictvím vybraných dealerství přestavbu modelů cee´d, cee´d SW a Venga na pohon LPG.

Na vozidlo po přestavbě přitom platí plná záruka ve stejném rozsahu, jako na nepřestavěné vozidlo Kia (7let /150 000 km).

Tomáš Kleissner, ředitel poprodejních služeb KIA MOTORS CZECH, vysvětluje nesporné výhody nového LPG programu Kia: „Jsou zde dva zcela zásadní argumenty, které hovoří pro přestavbu vozu na pohon LPG. Jednak je to úspora až 40% z nákladů na pohonné hmoty, a jednak je to zachování plné záruky na vozidlo."

„Při zástavbě, kterou provádí odborně vyškolený technik, je umístěna toroidní nádrž v místě rezervy a nedochází tedy ke snížení užitné hodnoty vozu, objem zavazadelníku zůstává nezměněn. Každý motorista pak ocení velký akční rádius, který po přestavbě vzroste až na dvojnásobek.", vypočítává další přednosti Tomáš Kleissner.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů