Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kia se chystá odhalit nové Picanto. Takhle má vypadat

Naše téma
Redakce | 22.12.2016
Kia
Jihokorejská automobilka Kia chystá na začátek nového roku zajímavou premiéru. Plánuje totiž odhalit třetí generaci svého nejmenšího a nejprodávanějšího modelu.
Přesný termín zatím neznáme, zato se ale můžeme podívat, jak by nové Picanto mělo vypadat - i když zatím jen na designových skicách, které samozřejmě realitu vždy trochu "ohýbají".

Z obrázků každopádně vyplývá, že se Picanto dorazí se sportovnějším vzhledem, který dál rozvíjí aktuální designový jazyk značky. Nechybí charakteristická maska chladiče, na níž přímo navazují světlomety, či zadní svítilny s grafikou písmene C. Zákazníci by také měli mít možnost individualizace celého vozu. V ceníku se prý objeví řada živých barev.

Interiér pak nabídne méně tlačítek a v případě vyšších výbav velký displej multimediálního systému. Automobilka kromě toho hovoří o "kultivovaném designu" a především praktičtějším obestavěním prostoru než v minulosti.

O technice zatím Kia mlčí, ale můžeme předpokládat, že pod kapotou se objeví minimálně litrový tříválec, možná i v přeplňované verzi.

Picanto, nejmenší z modelové řady Kia, je celosvětově nejprodávanějším vozem značky, který se podle automobilky těší až 62% zájmu žen. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů