Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video: Kia sází na humor. Elektromobil e-Niro bude propagovat Robert de Niro

Naše téma
Jan Markovič | 04.10.2018
Kia e-Niro | foto: Kia
Korejská automobilka chce netradičním způsobem propagovat svůj nový elektromobil, který představila na autosalonu v Paříži. Využije jeho společného jména s hollywoodskou celebritou. Robert de Niro má vyzdvihovat dobré vlastnosti vozu v televizních reklamách.
Kia předvedla na pařížském autosalonu svůj nový elektromobil e-Niro. Chlubí se jeho dojezdem, který má podle oficiálních údajů dosáhnout až 485 kilometrů na jedno nabití, při jízdě pouze po městě by to mělo být dokonce 615 kilometrů. Vděčí za to vysoké kapacitě baterií, mají 64 kWh. Půjde ale o top model, v základu dostane e-Niro nižší kapacitu 39,2 kWh, se kterou má ujet maximálně 312 kilometrů.

Kia e-Niro doplňuje dvojici sesterských modelů, tedy hybridu Niro HEV a hybridu do zásuvky Niro PHEV. Elektromobil, který slibuje nabití z nuly na 80 procent kapacity baterií za 54 minut, by se měl začít prodávat ještě do konce letošního roku.

S prodeji má pomoci shoda jména se slavným hollywodským hercem Robertem de Niro. Kia už ho představila v prvním 15 sekundovém klipu, v plánu jsou ale delší reklamy, kde bude americká celebrita představovat jednotlivé výhody e-Nira. Využije k tomu prý svůj smysl pro humor.

„Komunikační plán modelu e-Niro bude velmi specifický, stejně jako vůz samotný. Reklama se zaměří na jedinečné bavičské schopnosti Roberta De Niro, který touto formou seznámí veřejnost s vlastnostmi e-Nira,“ hlásí v tiskové zprávě šéf evropského marketingu Kia Artur Martin.

Podívejte se na první video (anglicky), kde Robert de Niro láká na nový elektromobil Kia e-Niro:

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů