Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kia nás s novým MPV napíná. Na dalším obrázku ho ukazuje z profilu

Naše téma
Redakce | 12.04.2014
Nové MPV od automobilky Kia se ukazuje na dalším obrázku. | foto: Kia
Praha - Necelý týden před premiérou na autosalonu v New Yorku nabízí automobilka Kia druhý obrázek příští generace rodinného MPV, které má nabídnout prostor pro přepravu až osmi cestujících. Nová Sedona, v Evropě prodávaná jako Carnival, se tentokrát ukazuje z profilu.
Na první fotografii jsme přitom mohli zkoumat především přední partie, které dokazovaly jasnou designovou příbuznost s ostatními modely značky. A všimli jsme si i výraznější masky chladiče.

Kia už brzy představí nové MPV.



Podle automobilky máme očekávat prostorný, chytře vymyšlený a variabilní interiér. Právě druhý snímek naznačuje, že nové "empévéčko" spoustu vnitřního prostoru skutečně nabídne. Umístění klik a drážka nad zadním blatníkem pak napovídá, že auto dostane posuvné boční dveře. 

Úzká zadní okna pak vozu dodávají docela dynamický vzhled.

Nové MPV od automobilky Kia se ukazuje na dalším obrázku.



Nová generace Sedony/Carnivalu vyjede na novém podvozku a s benzinovým šestiválcem o objemu 3,3 litru. Tato jednotka je samozřejmě určena hlavně pro americké zákazníky, do Evropy, tedy pokud k nám nové MPV vůbec zavítá, Kia jistě vyšle turbodiesel. Na další informace si ale budeme muset počkat.

Autosalon v New Yorku začíná 18. dubna.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů