Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kia cee d může mít sportovnější vzhled. Edice GT Line se začne prodávat v září

Naše téma
Redakce | 25.08.2015
Kia cee d GT Line. | foto: Kia
Druhá generace kompaktního modelu Kia cee d nedávno prošla modernizací. Ta mimo jiné přináší novou stylovu edici pojmenovanou GT Line.
Řada GT Line bude k dispozici pro všechny tři karosářské verze (pětidveřový a třídveřový hatchback, kombi) a nabídne sportovnější vzhled. Design edice navazuje na podobu nejrychlejšího cee´du GT. Předním partiím tak dominují nezvyklé LED světlomety pro denní svícení ve stylu kostek ledu, které doplňuje výraznější nárazník lemující charakteristickou masku chladiče.

Při pohledu zezadu u hatchbacku a třídveřové verze zaujmou dvě koncovky výfuku, kombi pak sází na dvojitou koncovku a výraznější difuzor.

Kia cee d GT Line.


Vůz obouvá nová sedmnáctipalcová kola.

Změny v kabině pak zahrnují například čalounění v kombinaci šedé, bílé a černé se šedým stehováním, několik emblémů GT Line, kůží potažený volant či hliníkové pedály.

Kia cee d GT Line.


Kia cee´d GT Line je prvním autem této značky, pod jehož kapotou se objeví nový přeplňovaný tříválec. Má objem rovný jeden litr a nabízen bude ve dvou verzích.

Pro GT Line však bude k dispozici jen ta silnější s výkonem 120 koní a nejvyšším točivým momentem 172 Nm. Základní verze litrového tříválce o výkonu 100 koní je určena jen pro standardní verze modernizované modelové řady cee´d.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů