Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kia cee´d GT: Cena korejského hot hatche začíná na 520 tisících

Naše téma
Redakce | 20.06.2013
dalších 25 fotek
Kia cee´d GT. | foto: Kia
Praha /FOTOGALERIE/ - Automobilka Kia se pochlubila českými cenami svého ostrého hatchbacku. Pětidveřová verze cee´d GT i třídveřové provedení pro_cee´d GT stojí shodně nejméně 519 980 korun.
K dispozici ale bude i vyšší výbavový stupeň GT Plus, který vyjde na 559 980 korun. Konkrétní výbavu obou úrovní Kia upřesní později, oficiální ceník očekáváme na konci června. Dá se ale očekávat, že už v základu bude klimatizace a audiosystém. S GT Plus pak majitel jistě dostane sportovní sedadla Recaro a osmnáctipalcová litá kola.

V kolonce příplatkové výbavy najdeme metalický lak, adaptivní xenonové světlomety, panoramatické střešní okno, vyhřívání sedadel a volantu, bezklíčový vstup či navigaci se zpětnou kamerou a dvouzónovou klimatizaci.

Nejrychlejšího cee´da pohání benzinový čtyřválec 1.6 GDI přeplňovaný turbodmychadlem twin-scroll. Výkon činí 204 koní, točivý moment 260 N.m. Z klidu na stovku vůz zrychlí za 7,7 vteřiny. V prodeji se by korejský hot hatch, který Kia vyrábí v Žilině, měl objevit na začátku července.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů