Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Jeremy Clarkson a jeho parťáci už mají práci. Budou točit pro Amazon

Naše téma
Redakce | 30.07.2015
Jeremy Clarkson (uprostřed) a jeho kolegové z pořadu Top Gear. | foto: ČTK/PA
Bývalí moderátoři nejsledovanějšího motoristického pořadu Top Gear už mají jasno o své budoucnosti. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May totiž podepsali smlouvu se společností Amazon.
Novinku oznámil prostřednictvím twitteru přímo Jeremy Clarkson.

Tým, jehož součástí je i dlouholetý producent Top Gearu Andy Wilman, bude vytvářet vlastní pořad pro streamingovou službu Amazon Prime. Známá trojice tak svou novou show nebude vysílat v klasické televizi. Ostatně podle britských médií něco podobného ani nebylo příliš možné.

Moderátoři totiž ve smlouvách s televizí BBC, která vlastní práva na Top Gear, měli konkurenční doložku, která jim v nejbližší budoucnosti zakazovala uvádět pořad o autech na jiné britské stanici.

Podrobnosti o nové show zatím pochopitelně chybí, neznáme ani jméno pořadu, ani jeho obsah či termín premiéry. Stejně tak ani jedna strana neprozradila výši a délku kontraktu. Podle britského listu The Daily Telegraph však Amazon učinil "významnou investici".

BBC se zbavila Jeremyho Clarksona koncem letošního března. Čtyřiapadesátiletý moderátor, známý svými kontroverzními výroky, totiž udeřil a verbálně napadl jednoho z producentů pořadu - údajně proto, že Clarksonovi nezajistil na konci natáčecího dne teplé jídlo. 

V červnu televize BBC oznámila, že Clarksona nahradí 49letý Chris Evans, který se pořadu Top Gear upsal na tři roky.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů