Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Jen pro vyvolené: Superluxusní Audi A8 vznikne pouze v 50 kusech

Naše téma
Redakce | 14.12.2013
dalších 5 fotek
A8 Audi exclusive concept. | foto: Audi
Neckarsulm/Praha /FOTOGALERIE/ - Audi uvádí na trh exkluzivní provedení své vlajkové lodi. A8 Audi exclusive concept s dvanáctiválcovým motorem začne sjíždět z výrobní linky od března, jeho produkce je přísně limitována na pouhých 50 exemplářů.
Už standardní provedení modelu A8 je zaměřeno na komfort a luxus, verze A8 Audi exclusive concept s prodlouženou karoserií a s motorem W12 o výkonu 500 koní však jde ještě dál.

Poznat je to hlavně na interiéru. Audi v něm používá anilinovou kůži v odstínu Agatha cognac. Tato kůže pochází z tradiční italské manufaktury Poltrona Frau, je mimořádně měkká a zachovává si přírodní charakter. Na prostředních plochách sedadel mají potahy prošívání se vzorkem kosočtverce. Ozdobné obložení je vyrobeno z žilkovaného dřeva olivovníku v přírodním stříbřitě hnědém odstínu.

A8 Audi exclusive concept.



Jeho šedohnědá barva ladí s granitově šedými paspulkami, stehováním a centrálním plisováním na sedadlech. Granitově šedý odstín se nalézá také na volantu, v horní části výplní dveří a na vrchním panelu přístrojové desky, které jsou potaženy jemnou kůží Nappa. Strop je čalouněn sněhově bílou Alcantarou, vodorovná odkládací plocha za zadními sedadly je potažena Alcantarou v odstínu hnědá cognac a podlahové koberce mají odstín šedá jet.

A8 Audi exclusive concept.



Výrobu vozu bude mít na starosti společnost quattro GmbH v německém Neckarsulmu a vznikne jen 50 exemplářů. Každé vozidlo pak má na prahové liště speciální logo. Cenu zatím Audi neprozradilo...
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů