Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Jako z hollywoodského filmu. Parta zlodějů ukradla Porsche pomocí drzého triku

Naše téma
Daniel Fuglevič | 22.05.2017
Ilustrační foto. | foto: facebook.com/Porsche of North Olmsted
Popis nedávné loupeže vozu Porsche z jednoho amerického dealerství vám bude připadat opravdu jako část filmového scénáře. Policií hledaná partička mužů totiž provedla krádež skutečně troufalým a velice staromódním způsobem.
Stačilo jen vyměnit klíčky od auta. Poté, co si k prodejci vozů ve městě North Olmsted ve státě Ohio přišli před zavírací dobou tři muži prohlédnout blíže nespecifikovaný model Porsche, zažádali jednoho ze zaměstnanců o klíče od vozu. Prý si chtěli poslechnout, jak auto zní.

Během tohoto předvedení vozu se však mužům povedlo původní klíč od Porsche zaměnit za jiný. Prodejci tak vrátili falešný klíček a s originálním kusem v kapse pak trojice pachatelů s pozdravem opustila dealerství.

Asi vám dochází, jak tento jednoduchý plán pokračoval. Muži se do dealerství vrátili ještě ten den okolo deváté hodiny večerní, aby s vybraným autem bez problému odjeli.

Není prozatím zřejmé, jestli se pro Porsche museli vloupat přímo do budovy prodejce nebo bylo auto zaparkováno na firemním parkovišti.

Každopádně ale nyní trojici lupičů hledá policie. A samotný prodejce Bernie Moreno Companies nabízí veřejnosti odměnu v přepočtu 250 tisíc korun za informace, které by dopomohly muže dopadnout a vůz navrátit.

Šancí má. Parta zlodějíčků byla totiž natočena kamerou před dealerstvím.

Štědrá odměna by mohla napovídat, že nebylo odcizeno kdovíjaké Porsche z nabídky prodávaných vozů, ale možná dokonce některý z více raritních kusů.

Trojice drzých lupičů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů