Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai začal prodávat omlazenou i40. Stojí nejméně 640 tisíc

Naše téma
Redakce | 27.05.2015
Hyundai i40. | foto: Hyundai
Hyundai začal v Česku prodávat modernizovaný model i40. Vůz je i po faceliftu k dispozici jako sedan nebo kombi, novinky pak zahrnují například upravený vzhled, úspornější motory, omlazenou techniku či moderní prvky výbavy.
Hyundai i40 dostal nově řešená přední a zadní světla, výraznější masku chladiče a odlišné nárazníky. Vzhled oživují i LED mlhovky. Poprvé je k dispozici sedmistupňová dvouspojková převodovka - ale jen pro verzi s 1,7 litrovým turbodieselem o výkonu 141 koní (104 kW).

Hyundai i40.


Ve výbavě se objevuje například systém řízení trakce ATCC, asistent jízdy v jednom pruhu nebo automatická dálková světla. Kombík může mít také adaptivní tlumiče na zadní nápravě.

Základní provedení nabídne například 16palcová litá kola, LED diody pro denní svícení, dvouzónovou automatickou klimatizaci, přední i zadní parkovací senzory či audio systém s šesti reproduktory.

Hyundai i40.


Paket Success (15 900 Kč) přidává 17palcové ráfky, parkovací kameru a barevný dotykový displej.

Druhý výbavový stupeň Premium pak obsahuje bi-xenonové adaptivní přední světlomety, boční airbagy pro zadní sedadla, asistent pro jízdu v pruzích, zadní parkovací kameru s obrazem na displeji, elektricky ovládané dveře zavazadelníku s bezdotykovým ovládáním (jen pro kombi), adaptivní tlumiče na zadní nápravě, automatické přepínání dálkových světel, rozpoznávání dopravních značek či vyhřívání zadních sedadel.

Hyundai i40.


Pokud sáhnete ještě po paketu Luxury (40 000 Kč), dostanete 18" kola, poloautomatický parkovací systém, kožené čalounění sedadel s ventilací a lepší audiosystém.

Ceny začínají na 639 990 Kč, kombi je proti sedanu vždy o 30 tisíc korun dražší.

Hyundai i40: Ceny na českém trhu

Ceník Hyundai i40.


Kompletní ceník najdete zde.

Hyundai i40 kombi: Ceny na českém trhu

Ceník Hyundai i40 kombi.


Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů