Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai Vision G: Studie luxusního kupé naznačuje "prémiovou" budoucnost značky

Naše téma
Redakce | 12.08.2015
dalších 17 fotek
Koncept Hyundai Vision G. | foto: Hyundai
Automobilka Hyundai představila nový koncept s názvem Vision G. Studie ukazuje velké luxusní kupé, které má poodhalit, jak budou vypadat chystané "prémiové" produkty této jihokorejské automobilky. 
Ano, Hyundai opravdu touží zamířit i do vyšších sfér a nabídnout vozy, které budou kombinovat luxus a styl - to vše při zachování "rozumné ceny".

Koncept Hyundai Vision G.


Auto vypadá opravdu zajímavě, sází na dlouhou přední kapotu, úzká boční okna a netradičně zpracovanou masku chladiče. A i když jde o kupé, nabídne prý dostatek prostoru pro čtyři pasažéry.

Zajímavostí je také technologie automatického otevírání dveří.

Koncept Hyundai Vision G.


Interiér pak lze bez přehánění označit za skutečně luxusní, stačí se podívat na použité materiály, jimž dominují kůže, dřevo a hliník.

Pod kapotou se ukrývá atmosféricky plněný pětilitrový osmiválec s výkonem 420 koní (313 kW) a maximálním točivým momentem 518 Nm. Údaje o dynamice automobilka zatím neprozradila.

Koncept Hyundai Vision G.


Studie Vision G vznikla ze spolupráce několika designových středisek značky Hyundai rozmístěných po celém světě, projekt však vedlo americké studio Hyundai California Design. Ve světové premiéře se vůz představí na výstavě v Pebble Beach
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů