Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai omladil i10. Prcek do města dostal moderní výbavu

Naše téma
Redakce | 31.08.2016
další 4 fotky
Hyundai i10. | foto: Hyundai
Automobilka Hyundai na pařížském autosalonu neukáže jen novou generaci modelu i30, ale představí také modernizovanou podobu malého hatchbacku i10.
Omlazený Hyundai i10 se samozřejmě chlubí upraveným vzhledem - auto má novou masku chladiče, odlišné nárazníky, nová kola a jiné světlomety. Zaujmou především kulatá světla denního svícení.

Největší novinky se ale týkají interiéru, konkrétně bezpečnostních asistentů, multimédií a konektivity. Hyundai i10 bude moci být vybaven multimediálním systémem s navigací, možnostmi propojení s chytrým telefonem (prostřednictvím Android Auto nebo Apple CarPlay) a sedmipalcovým dotykovým displejem.

Automobilka také nabízí online služby Live Services, které řidiči nabídnou aktuální dopravní zpravodajství, lokální počasí nebo třeba umístění radarů.

Hyundai i10.


V oblasti bezpečnosti výrobce vůz vybavil multifunkční kamerou, která je základním prvkem přednárazového systému a hlídání jízdních pruhů při rychlostech nad 60 km/h.

Hyundai i10 i nadále nabídne například automatickou klimatizaci, vyhřívaná přední sedadla nebo vyhřívaný volant.

Technika zůstává stejná, vůz bude k dispozici se dvěma benzinovými motory. Základem je litrový tříválec o výkonu 67 koní (49 kW), druhou volbou (v Česku aktuálně nedostupnou) je čtyřválec o objemu 1,25 litru s výkonem 87 koní (64 kW).

ČTĚTE TAKÉ: VIDEO: Hyundai láká na novou i30. Podívejte se na první obrázky
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů