Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai láká na nový kombík i30. Podívejte se na první obrázek

Naše téma
Jan Zajíc | 17.02.2017
Hyundai i30 jako kombík na prvním obrázku. | foto: Hyundai
Třetí generace Hyundai i30 se teprve začíná prodávat, ale automobilka už láká na další verzi. Po pětidveřovém hatchbacku totiž brzy uvede na trh také praktičtější kombi.
A právě kombíka si můžeme prohlédnout na první oficiální fotografii. Ta toho sice příliš neodhaluje, přesto nám o základních tvarech a provedení zádi leccos naznačí. Zvlášť když obrázek zesvětlíme.

Hyundai i30 jako kombík na prvním obrázku.


Kombík tedy dostane moderní svažující se záď, jejíž dynamický charakter má podtrhnout klesající linie bočních oken. Hyundai pak mluví o siluetě připomínající kupé.

Čtěte také: Řídili jsme nový Hyundai i30. Jaký je? A jak moc se změnil proti předchůdci?

Technika bude jistě stejná jako v případě hatchbacku, čekejme tedy atmosféricky plněnou čtrnáctistovku, přeplňovaný litrový tříválec a novou jedna-čtyřku s turbem. Naftové motory zastoupí tři verze 1,6litrového turbodieselu.

Výstavní premiéra je naplánována na 7. března.

Kombíkem ale modelová řada i30 neskončí. Později dorazí ostré provedení N a také pětidveřový fastback, což bude údajně pouze upravený model Ioniq s běžnými spalovacími jednotkami - aktuální Ioniq se nabízí jako hybrid, plug-in hybrid a elektromobil.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů