Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai i30 zaujme cenou i prostorem. V bazarech jich najdete celou řadu

Naše téma
Martin Pleva | 27.09.2023
dalších 7 fotek
Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi Style. | foto: se svolením G-car
V podbeskydské obci Nošovice se už patnáct let vyrábí vůz Hyundai i30. Tento model jihokorejské automobilky patří k nejprodávanějším autům u nás, zájem je o něj i na trhu s ojetinami. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali na nabídku těchto aut v našich bazarech.
Ti, kdo upřednostňují větší zavazadlový prostor, nižší spotřebu a přijatelné pořizovací náklady, si mohu z nabídky webu TipCars.com vybrat dobře známý model Hyundai i30. Je vhodný i jako rodinný vůz, zejména ale pro rodiny s menšími dětmi vzhledem k omezenému prostoru v zadní části vozu.

„Náš web disponuje aktuálně téměř 900 kusy tohoto modelu. V nabídce dominují jednoznačně benzínové motorizace, ale najdete zde i kousky s LPG nebo dokonce hybrid. Cenové rozpětí je široké a přijatelné pro všechny, neboť se pohybuje od 50-ti tisíc za nejstarší vozy až po částky kolem 900 tisíc korun za nejnovější modely tohoto auta,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři vozy Hyundai i30. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.

Hyundai i30 1.6 CRDi
Hyundai i30 1.6 CRDi., zdroj: se svolením Auto Hájek


Náš první tip je na vůz Hyundai i30 1.6CRDi, který se prodává za 179 000 Kč. Vyroben byl v roce 2015 a najeto má 141 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1582 ccm s výkonem 81 kW (110 PS).

Ve výbavě najdete například tempomat, šest airbagů, multifunkční vyhřívaný volant, manuální klimatizaci, palubní počítač, tónovaná skla, CD přehrávač či klimatizovanou přihrádku.

Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi Style
Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi Style., zdroj: se svolením G-car


Náš druhý tip je na vůz Hyundai i30 kombi 1.6 CRDi Style, který se prodává za 389 900 Kč. Vyroben byl v srpnu roku 2019 a najeto má 112 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1598 ccm s výkonem 100 kW (136 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou převodovku, šest airbagů, hands free, satelitní navigaci, automatickou klimatizaci, natáčecí světlomety, adaptivní tempomat, multifunkční vyhřívaný volant, parkovací kameru nebo také vyhřívaná sedadla.

Hyundai i30 HB 2.0 T-GDI
Hyundai i30 HB 2.0 T-GDI., zdroj: se svolením AR Servis


Náš třetí tip je na vůz Hyundai i30 HB 2.0 T-GDI, který se prodává za 739 000 Kč. Vyroben byl v roce 2022 a najeto má 13 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1998 ccm s výkonem 206 kW (280 PS).

Ve výbavě najdete například parkovací kameru, palubní počítač, vyhřívaná sedadla s potahy z kůže, satelitní navigaci, tempomat, multifunkční volant nebo třeba startování tlačítkem.

Celou nabídku aut Hyundai i30 najdete ZDE.


Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník.

 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů