Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai brzy představí novou Elantru. Ukázal už první obrázek

Naše téma
Redakce | 19.08.2015
Hyundai Elantra. | foto: Hyundai
Automobila Hyundai se pochlubila prvním obrázkem nové Elantry. Šestá generace kompaktního sedanu by měla být představena už brzy, pravděpodobně se tak stane na zářijovém autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem.
Jihokorejská automobilka současně s prvními stručnými informacemi zveřejnila také první ilustraci, která naznačuje, jak bude nová Elantra vypadat.

Všimnout si můžeme velké šestiúhelníkové masky chladiče, úzkých předních světlometů a zajímavé linky u zadních bočních oken. A třeba i štědré chromování potvrzuje, že Hyundai by šestou generaci Elantry rád posunul směrem k "prémiovému" zboží.

Informace o technice zatím chybí, jistá je motorizace s přeplňovanou benzinovou šestnáctistovkou o výkonu až 180 koní - tato verze by ve spojení se sedmistupňovou automatickou převodovkou měla tvořit vrchol nabídky.

Kromě toho však určitě dorazí i slabší motory a manuální převodovky, pro úspěch v Evropě bude důležitá přítomnost naftových jednotek.

Posun do luxusnějších sfér pak má být znát i v interiéru, který si kupci budou moci vybavit například audio systémem Infinity, vyhřívanými předními i zadními sedadly či armádou bezpečnostních systémů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů