Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Policejní honička ukradeného auta se zfetovaným řidičem skončila nehodou

Naše téma
Redakce | 11.08.2017
Záběry z místa nehody po honičce s kradeným autem. | foto: Týdenník Policie
V Praze se ve středu odpoledne odehrála za velmi silného provozu honička, ve které bylo nabouráno několik aut. Hlavním aktérem byl pětatřicetiletý několikanásobný recidivista v ukradeném Citroënu, který si patrně opravdu myslel, že policistům ujede.
Představte si feťáka a recidivistu se zákazem řízení, jak se v ukradeném autě plouží po pražské Libni v odpolední dopravní špičce. Samozřejmě, taková představa je nepříjemná. Ale bylo hůř. O chvíli později se stejné individuum řítilo oboustranně ucpanou Povltavskou ulicí v dálničních rychlostech.

Feťák za volantem, pravděpodobně náležitě posilněn do stavu „nesmrtelnosti“ se totiž snažil za každou cenu ujet policii. A ta se ho zase za každou cenu snažila chytit.

Ani jednu ze stran nezastavil přejezd chodníku, ba ani první tři nehody. Celá akce skončila v momentě, kdy Citroën s policisty v zádech naboural ve vysoké rychlosti do Fordu Focus, ve kterém seděli tři lidé včetně malého dítěte. Teprve tehdy se vůz definitivně zastavil a odmítal jet dál.

Samozřejmě se shodneme na tom, že osmnáctkrát trestaného feťáka v kradeném autě je třeba zastavit.

Jenže video honičky, které policisté zveřejnili, současně opět vyvolávají diskuzi, zda je vhodné to dělat zrovna tak akčním způsobem a jestli neexistují jiné cesty, jak situaci vyřešit, aniž by se ocitl v ohrožení majetek a především lidské zdraví nebo dokonce životy.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů