Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Honda představila koncept nového SUV

Naše téma
Redakce | 18.01.2013
dalších 6 fotek
Urban SUV Concept značky Honda | foto: Honda
Detroit /FOTOGALERIE/ - Na Severoamerickém mezinárodním autosalonu v Detroitu (NAIAS) 2013 byl ve světové premiéře uveden Urban SUV Concept značky Honda.
Cílem značky je přiblížit zákazníkovi stylistický směr nového malého SUV, které by mělo být na japonský trh uvedeno na konci roku 2013 a na americký trh pak v roce 2014. Následně bude model představen také v Evropě. 

Urban SUV Concept představuje další přírůstek do řady vozidel, jež dnes zahrnuje také modely Honda Fit (v Evropě označovaný jako Jazz) a Honda City. 

Urban SUV Concept přibližuje základní linie nového malého SUV, které má být prodáváno na celém světě a k jeho pohonu budou sloužit úsporné motory z řady Earth Dreams Technology.

Nový model bude vycházet z originálního řešení značky Honda s uprostřed umístěnou nádrží, jež bylo použito u modelu Honda Fit/Jazz, a bude také vybaven známými sedadly Magic Seats. 

Malé SUV se bude společně s modelem Fit (v Evropě Jazz) vyrábět v nejnovějším severoamerickém závodě značky Honda poblíž mexického Celaya.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů