Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Honda bude lákat na NSX Concept i Civic kombi

Naše téma
Redakce | 10.02.2013
NSX Concept od Hondy | foto: Honda
Ženeva - Na stánku Honda na ženevském autosalonu se objeví dva nové koncepty i model CR-V vybavený novým dieselovým motorem 1.6 i-DTEC.
Koncept kombi verze modelu Civic

Koncept kombi verze modelu Civic přibližuje vzhled exteriéru produkční verze. Tato nová karosářská verze dále zvýší atraktivitu řady Civic.

Nová verze prototypu Honda NSX Concept

Nová Honda NSX Concept nabízí v evropské premiéře náhled na možný směr designu interiéru nové generace Hondy NSX.

Design karoserie zůstává věrný původnímu stylistickému konceptu, zachovává si své nízké a široké rozměry s dynamickými proporcemi, které jsou zvýrazněny čistými, moderními a jednoduchými povrchy.

CR-V 1.6 i-DTEC

CR-V je po Hondě Civic dalším modelem značky, který přichází s novým 1,6 litrovým dieselovým motorem i-DTEC z řady Earth Dreams Technology.

CR-V 1.6 i-DTEC bude k dispozici s pohonem dvou kol a s manuální převodovkou. S touto motorizací vůz nabídne optimální rovnováhu mezi výkonem a spotřebou paliva. Dieselový motor 1.6 i-DTEC je nejlehčím motorem v dané třídě, což v případě modelu CR-V přispívá k energickému výkonu, dobré ovladatelnosti a nízkým provozním nákladům. Prodej modelu CR-V 1.6 i-DTEC bude zahájen v průběhu podzimu 2013.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů