Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Harley-Davidson nabídne v Evropě jízdy na elektrické motorce

Naše téma
ČTK | 30.04.2015
Elektrický motocykl Harley-Davidson LiveWire. | foto: Harley-Davidson
Americký výrobce Harley-Davidson nabídne od května tisícovce evropských zájemců, aby si vyzkoušeli jízdu na prvním elektrickém motocyklu značky. V rámci projektu LiveWire bude firma zjišťovat, jaká mají lidé od elektrické motorky očekávání.
Evropské turné LiveWire začne v polovině května ve Velké Británii a postupně se přesune do Francie, Itálie, Německa a Nizozemska. O prvním zářijovém víkendu bude stroj k vidění v pražských Holešovicích na druhém ročníku Prague Harley Days.

Zájemci o testovací jízdu se mohou hlásit vyplněním dotazníku na webu. Uzávěrka je vždy čtyři týdny před prvním dnem každé z jednotlivých akcí. Každý zájemce musí odpovědět na otázku: "Jak byste popsal/a projekt LiveWire třemi slovy, ale zároveň ne více, než 50 znaky?" Jedinou podmínkou je věk nad 18 let a platný řidičský průkaz.

Více informací o elektrické motorce od Harley-Davidson najdete zde.

Součástí pražských Harley Days má být spanilá jízda o očekávané účasti kolem 1500 motocyklů. Tahákem má být i účast vnučky jednoho ze zakladatelů značky Karen Davidson. Loni se akce na výstavišti zúčastnilo 12 000 lidí.

Harley v Česku prodal v prvním čtvrtletí 81 motocyklů a patří mu druhé místo v objemové kategorii nad 800 ccm.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů