Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ghe-O Rescue je rumunská bestie, kterou nic nezastaví

Naše téma
Redakce | 16.10.2013
Ghe-O Rescue. | foto: Youtube
Bukurešť/Praha /VIDEO/ - Rumunský výrobce Ghe-O Motors se pochlubil impozantní novinkou. Terénní vozidlo Rescue je určeno především pro záchranáře či hasiče a nezastaví se snad před ničím. Dokonce umí jezdit i po vodě.
Ghe-O Rescue vypadá opravdu působivě: na délku měří 5,2 metru, na šířku 2,7 metru a vysoký je 2,39 metru. Hmotnost činí 3,2 tuny.

Pod kapotou se může nacházet buď benzinový motor s výkonem od 340 do 500 koní, nebo diesel, který nabízí výkon od 218 do 304 koňských sil. Záleží jen na přání zákazníka. Armádám se pak může líbit možnost ochránit motor třeba proti útoku elektromagnetickým impulsem. V kabině je prostor pro 11 pasažérů.

Výrobce také zmiňuje celou řadu příslušenství a možných úprav v závislosti na konkrétním využití. Hasiči například mohou dostat Rescue s 620 litrovou nádrží na vodu a pumpu, záchranářům se zase mohou hodit speciální vaky, které se připevňují na pneumatiky - právě díky nim se více než třítunová bestie udrží na hladině třeba řeky. V opravdu těžkém terénu pak oceníte možnost osadit zadní kola pásy.

Co všechno auto dokáže, jasně dokládá přiložené video.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů