Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Foto: I brzdové třmeny mohou být umění, inspirovala je móda

Naše téma
Jan Markovič | 08.03.2019
dalších 6 fotek
Brzdové třmeny Brembo | foto: Brembo
Celkem devět brzdových třmenů odkazuje na zajímavá období.
Na autosalonu v Ženevě se neukazovala jen auta. Svůj stánek tam měl také známý výrobce brzd Brembo. Ten představil zajímavou sérii brzdových třmenů, které by mohly pěkně oživit snad každé auto. Stačí si vybrat styl, mu padne nejlépe jako šaty. Inspirací prý byly módní styly z různých období.

Vzorů je celkem devět a liší se i ve složitosti grafiky. Nejjednodušším je matně šedivý třmen posetý třpytkami, který může udělat parádu na sportovním voze. Naopak červeno-oranžový třmen s kamufláží se hodí vyloženě na městské SUV nebo drsný off-road pro manželku.

Pokud máte vůz britské značky, můžete zvolit červený třmen se vzorem klasického svetru. K mání je i tetovaný kousek se vzorem čínského draka. Na sedmdesátá léta odkazuje žluto-hnědý model, nebo se můžete kochat postavičkami od Keitha Haringa z 80. let.

Ekology by zase mohl zaujmout zelený s různými listy a výstřední osobnosti uvítají kus se vzorem gepardí kůže. Popisovat takto každý jednotlivý třmen ale není ono. Prozkoumejte proto přiloženou fotografii, kde si můžete všechny dobře prohlédnout.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů