Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pozor na klokana a emu! Závodník Ricciardo krotí formuli na australském venkově

Naše téma
Daniel Pecák | 30.03.2023
dalších 11 fotek
Daniel Ricciardo s vozem Red Bull RB7 F1 jezdí v terénu a překonává výzvy, které jsou pro Austrálii typické. | foto: Red Bull
Oblíbený australský závodník Daniel Ricciardo se do šampionátu Formule 1 nejspíš nikdy nevrátí, ale čeká ho budoucnost v podobě videí ve stylu Gymkhany. Svůj talent a smysl pro humor předvádí v nejnovějším videu týmu Oracle Red Bull Racing s názvem “F1 car vs. Outback – Daniel Ricciardo’s Great Aussie Road Trip”.
Ve snímku je Ricciardo ve svém živlu a s vozem Red Bull RB7 F1 jezdí v terénu a překonává výzvy, které jsou pro Austrálii typické. Během roadtripu se k němu připojí terénní závodník Daniel Sanders a akrobatický pilot Matt Hall. V úvodu se nenechá rančem ve vrtulníku zahnat do ohrady se stádem dobytka a prchá do hotelu Siverton pro výměnu “terénních” pneumatik za závodní slicky.

Video z jízdy Daniela Ricciarda v Austrálii si můžete pustit zde:
Vydává se na krásný most Sea Cliff, který se vine podél pobřeží a kde nám předvede pár dechberoucích kousků akrobatický pilot Matt Hall. Daniel si krátce odpočine na pláži v Sydney a poté už se řítí po nezpevněných silnicích v patách s Tobym Pricesem a jeho Red Bullem Triton Trophy Truck. Cestou si musejí dát pozor na místní obyvatele a zvířata, včetně medvídka koaly, klokana a emu.

U čerpací stanice 7-Eleven ho čeká jeho pit crew, která natankuje a opět přezuje pneumatiky. Poté se vydává na krásný závodník okruh Mount Panarama. Na trati s převýšením 571 metrů si “zazávodí” se Shanem van Gisbergenem a jeho Red Bull Camaro ze série V8 Supercars.

Video bylo natočeno za účelem propagace závodního programu Red Bullu před Velkou cenou Austrálie, která se pojede v neděli 2. dubna na okruhu Grand Prix v Melbourne.
Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 2x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů