Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ford už přijímá objednávky na modernizovaný Mustang. Kolik stojí?

Naše téma
Jan Zajíc | 11.11.2017
dalších 18 fotek
Ford Mustang. | foto: Ford
V prvním čtvrtletí příštího roku k vybraným prodejcům Fordu dorazí modernizovaný Mustang. Zamluvit si ho ale můžete už teď, automobilka v Česku spustila příjem objednávek.
Což samozřejmě také znamená, že Ford zveřejnil ceny. Mustang s přeplňovaným čtyřválcem o objemu 2,3 litru, jehož výkon dosahuje 290 koní (213 kW), stojí nejméně 1 134 990 Kč. V takovém případě dostanete fastback s šestistupňovou manuální převodovkou.

Stejná karosářská verze s pětilitrovým osmiválcem, jehož výkon byl navýšen na 451 koní (331 kW), stojí 1 284 990 Kč, s desetistupňovým automatem pak o 50 000 korun více.

Kabriolet vyjde se čtyřválcem na 1 234 990 Kč, s V8 pak na 1 384 990 Kč.

Standardní výbava zahrnuje například 19palcová kola z lehkých slitin, infotainment s 8" dotykovým displejem, digitální přístrojový panel, kůží čalouněná sedadla, vyhřívaný volant, zadní parkovací kameru a zadní parkovací senzory a spoustu jízdních asistentů.

Osmiválcové provedení GT má navíc výkonnější brzdy, kontrolu rozjezdu či aktivní dvoustupňovou regulaci výfuku. Tato verze je navíc vybavena novým systémem s názvem Good Neighbour, tedy dobrý soused. Ten umí hluk pětilitrového atmosférického osmiválce ztlumit na údajně téměř neslyšné ševelení tak, aby auto při brzkých ranních odjezdech či pozdních nočních příjezdech nebudilo spící sousedy. Ztišení zvuku výfuku je přitom možno naprogramovat dopředu. 

Na seznamu příplatkové výbavy pak najdeme několik paketů, které mění podobu interiéru a zvyšují komfort, nebo případně sportovní atmosféru. Za 53 000 korun si můžete pořídit aktivní podvozek s elektromagneticky řízeným nastavením tuhosti tlumičů.

Ford Mustang je aktuálně nejprodávanější sportovní vůz světa. V Česku mu mezi sporťáky patří druhá příčka. Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů