Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ford Tourneo Courier: Malá rodinná dodávka dorazí příští rok

Naše téma
Redakce | 16.09.2013
Ford Tourneo Courier. | foto: Ford
Frankfurt nad Mohanem /FOTOGALERIE/ - Nejen studii nového S-Maxe a koncept Mondea v luxusním provedení Vignale ukázal Ford na frankfurtském autosalonu. Jednou z novinek na stánku americké automobilky byla také produkční verze malé osobní dodávky Tourneo Courier.
Tou bude chtít Ford oslovit především aktivní rodiny, nebo v České republice početné chalupáře, kteří pravidelně potřebují převážet spousty věcí, ale nechtějí velké auto. Tourneo Courier totiž svými vnějšími rozměry rozhodně neohromí, na délku měří jen 4,16 metru. Sází především na vyšší stavbu karoserie.

A také na praktický a variabilní interiér. Přístup do kabiny zajišťují dva páry dveří, z nichž jeden je posuvný. Potěší i řada přihrádek a úložných prostor, které najdeme pod stropem, pod sedadly či uvnitř středové konzole.

Na výběr bude ze tří motorizací, jen jedna bude zážehová - přeplňovaný tříválec 1,0 EcoBoost o výkonu 100 koní. Vznětové jednotky reprezentují turbodiesely 1,5 (75 koní) a 1,6 (95 koní) Duratorq TDCi. Do prodeje by se Ford Tourneo Courier měl dostat v polovině příštího roku.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů