Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ford lehce vylepšil Fiestu. Dostala tři nové barvy a bohatší výbavu

Naše téma
Redakce | 30.05.2015
Ford Fiesta. | foto: Ford
Ford Fiesta, v posledních třech letech nejprodávanější malý automobil v Evropě, dostal několik drobných vylepšení. Týkají se především výbavy.
Fiesta je nyní k dispozici ve třech nových barvách: metalické tmavě šedé Magnetic, zářivě červené Candy a metalické béžové Silk.

Vůz ve střední výbavě Trend se nově chlubí koženým madlem ruční brzdy, Fiesta Titanium má nyní chromovanou spodní mřížku, nová šestnáctipalcová kola z lehké slitiny a také vzor potahů sedadel, jejichž béžové prošívání je sladěno s dekoračními švy na volantu, manžetě řadicí páky, madlu ruční brzdy a velurových kobercích.

Ford Fiesta.


Součástí nové verze EcoBoost Edition je multimediální systém Ford Sync, auto nabízí i mlhovky. Pod kapotou je přeplňovaný litrový tříválec s výkonem 100 koní (74 kW).

Na Fiestu s atmosferickým motorem 1.25 Duratec (61 kW/82 koní) ve výbavě Trend zase od Fordu získáte akční zvýhodnění 15 000 Kč. Pětidveřový vůz tak vyjde na 269 990 Kč.

Ford Fiesta.



Vrcholem nabídky i nadále zůstává sportovní verze ST, která za 446 990 Kč nabízí především upravený podvozek a přeplňovanou šestnáctistovku s výkonem 182 koní (134 kW).
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů