Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ferrari 488 GTB či Bentley Bentayga. Autoshow v Praze láká na zajímavé kousky

Naše téma
ČTK | 01.10.2015
Ferrari 488 GTB. | foto: Ferrari
Výstava Autoshow, která se koná na holešovickém výstavišti v Praze od čtvrtka do neděle, láká návštěvníky na dvě desítky tuzemských automobilových premiér a 45 značek.
Mezi novinkami nebudou chybět automobily domácí produkce Škoda Superb Combi a Hyundai Tuscon. Českou premiéru bude mít i nejrychlejší SUV na světě, Bentley Bentayga.

Návštěvníci 18. ročníku akce se mohou těšit například na vozy jako Cadillac ATS-V, Ferrari 488 GTB, Jaguar XF, Lexus RC 200t, Porsche 911 Turbo S, Subaru Levorg, Volvo XC90 nebo sportovní exot VUHL 05 (na fotografii níže).

VUHL 05.


"Cílem výstavy Autoshow Praha 2015 není jen představit luxusní značky vozů, ale také nabídnout návštěvníkům svezení ve vybraných vozech formou testovacích jízd. Proto budou pro veřejnost připraveny téměř tři desítky vozů k testovacím jízdám," dodala mediální zástupkyně akce Petra Motyčková. K dispozici budou vozy značek Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Kia, Land Rover, Renault, Škoda nebo Volkswagen.

Autoshow je vedle slavnosti Legendy největší tuzemskou přehlídkou nových osobních aut. Většinu vystavovatelů tvoří prodejci jednotlivých značek. Tradiční Autosalon za podpory zastoupení automobilek se letos opět nekonal.

Plné vstupné na Autoshow bude 150 korun, rodinné pak 300 Kč. Otevřeno bude ve čtvrtek od 12 do 19 hodin, v další dny pak od 10 do 19 a v neděli do 16 hodin.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů