Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Extrémní BMW M2 vyfoceno při testování na Nürburgringu

Naše téma
Jiří Švamberk | 11.10.2018
dalších 16 fotek
foto: Motor1
Tohle není běžné BMW M2 Competition.
Informace o ještě ostřejším BMW M2 se vynořily asi před měsícem. Nyní americký server Motor1.com přinesl první fotky odlehčené verze BMW M2 Competition. Prozradily ji nápadně velké brzdy a v barvě karoserie maskované prvky exteriéru. Zda se jedná o verzi CL či CSL není známo.

Auto zachycené při dynamických testech na okruhu Nürburgring vypadá z větší části jako nové BMW M2 Competition, ale některé detaily ukazují, že tohle je jiné auto. BMW se tyto nové díly snažilo zalepit páskou v barvě karoserie, ovšem při testování se některé části odlepily. Nové díly jsou pro co nejnižší hmotnost vyrobeny z karbonu.

Na první pohled kola s paprsky ve tvaru písmene Y kryjí karbon-keramické brzdy, které mají oproti M2 Competition větší třmeny vpředu. Že se skutečně jedná o karbon-keramický kompozit, prozrazuje zlatá barva třmenů, kterou BMW u tohoto typu brzd používá.

Na víku zavazadlového prostoru se nachází výraznější spoiler, který technici opět zakryli bílou lepenkou.

Podle neoficiálních informací BMW připravuje rovnou dvě verze odlehčeného BMW M2 – provedení CS by mělo být limitovanou edicí, určenou pro americký trh, CSL pak dokonce ještě lehčí a výkonnější provedení BMW M2, které by mělo být určeno pro zbytek světa.  
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů