Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Elegantní kupé Hyundai Le Fil Rouge odhaluje nový designový směr značky

Naše téma
Jan Zajíc | 06.03.2018
dalších 14 fotek
Koncept Hyundai Le Fil Rouge. | foto: Hyundai
Hyundai na ženevský autosalon přivezl zajímavou studii elegantního kupé, na níž chce poodhalit, jak budou auta této značky vypadat v blízké budoucnosti.
Koncept dostal jméno Le Fil Rouge, což znamená červenou nit. Jde o symbolický název, který má vyjadřovat spojení historického, aktuálního i budoucího designu automobilky. Hyundai o studii dokonce mluví jako o moderní interpretaci konceptu kupé z roku 1974.

Současně ale nabízí pohled na budoucnost a představuje nový designový jazyk značky, korejská automobilka ho definuje jako "smyslnou sportovnost". Prvky z konceptu Le Fil Rouge prý uvidíme na všech budoucích modelech Hyundai, od sedanů po SUV.

Nový designový směr má několik charakteristických prvků, například dlouhý rozvor, velká kola, krátké převisy karoserie, dozadu posunutou kabinu nebo velkou masku chladiče. Informace o technice Hyundai neprozradil.

Uvnitř pak najdeme poměrně minimalistický a elegantní interiér s několika displeji. Hyundai Le Fil Rouge si můžete důkladně prohlédnout v galerii.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů